top of page
  • Pásztor Gábor

Power Pages: Az új és erőteljes low-code weboldal-építő platform



A Power Pages egy olyan weboldal készítő és hosting platform, amely a Microsoft Power Platformon alapszik, és előre elkészített sablonokat és eszközöket kínál az élő oldalak irányításához és adminisztrálásához. Mint a Power Platform eszköztára legújabb tagja, a Power Pages lehetővé teszi, hogy alacsony kódkompetenciával, skálázható és biztonságos, üzleti központú weboldalakat készíts, legyen az no-code, low-code vagy code-first fejlesztő. A Power Pages önálló termékként csatlakozott a Microsoft Power Platform családjához 2022. májusában.

  • Készíts lenyűgözÅ‘ weboldalakat új low-code képességekkel: A felhasználók modern üzleti weboldalakat készíthetnek asztali vagy mobil eszközre anélkül, hogy különösebb fejlesztÅ‘ tudás nélkül, a Design Studio segítségével. Az új frissítések lehetÅ‘vé teszik a low-code és no-code megoldásokat, így még könnyebbé válik űrlapok készítése, amelyek tartalmazhatnak dokumentumfeltöltést is. A Styling Workspace-ben egyedi CSS-t készíthetsz, hogy a weboldalad úgy nézzen ki, ahogy szeretnéd.


  • Alakítsd stílusossá az oldalad: A Power Pages lehetÅ‘vé teszi, hogy testreszabott témát használj az oldaladon, ami megegyezik a cég márkájával.


  • BÅ‘vítsd az oldalaidat fejlett pro-fejlesztÅ‘i eszközökkel: Kombináld no-code a web design funkciókat a Power Pages pro-fejlesztÅ‘i képességeivel. Ezek az segítségével finom hangolhatod weboldalaidat mintha az teljesen egyedi lenne


  • Növeld a biztonságot: A Power Pages erÅ‘s biztonsági és management funkciókkal rendelkezik, beleértve a Microsoft Azure Web Application Firewallhoz történÅ‘ beépítést, valamint a Content Delivery Network (CDN) támogatását az Azure Front Door-on keresztül.


  • Ossz meg és gyűjts be üzleti adatokat: Könnyen kezelheted és megoszthatod az üzleti adataidat, létrehozva adatformákat és nézeteket a weboldalaidon. Ez lehetÅ‘vé teszi, hogy könnyen gyűjts


  • Weben vagy mobilon: Hozzon létre weboldalakat egy központosított adat struktúrán, amely automatikusan megjelenik minden eszközön, legyen az asztali vagy mobil.


Összességében a Power Pages egy nagyon hatékony és átfogó weboldal-építő és -hosting platform, amely lehetővé teszi minden típusú és méretű vállalkozás számára, hogy professzionális, funkcionális és biztonságos weboldalakat hozzon létre, amelyek zökkenőmentesen működnek minden eszközön. Ha vállalkozása számára fontos egy erős online jelenlét, érdemes odafigyelni a Power Pages-ra, ami segíthet abban, hogy a lehető legjobb weboldalt hozza létre.


Reméljük, hogy az írásunk segített megismerni a Microsoft Power Pages számos előnyét és hogy inspirációt nyújtott arra, hogy kipróbálja ezt az új, erőteljes weboldal-építő platformot. Amennyiben felketettük érdeklődését, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

5 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page