top of page
  • Pásztor Gábor

Mi az a ChatGPT?

A ChatGPT az OpenAI által képzett nagy nyelvi modell, amely képes beszélgetéseket folytatni emberi módon. Az algoritmus egy önképző rendszer, amelynek segítségével több milliárd mondatot tanul meg, és képes kreatívan válaszolni a felhasználók által feltett kérdésekre.


A ChatGPT használható olyan alkalmazásokban, mint például a virtuális asszisztensek, a kliens-ügyfél interakciók automatizálása, a beszélgetéses keresési eredmények, valamint a beszélgetéses ügyfélszolgálat.


Emellett a ChatGPT használható még más nyelvi feladatokban is, mint például a , a szövegjavítási, szöveggenerálás feladatok, stb. Az OpenAI számos API-t kínál, amelyek lehetővé teszik a fejlesztőknek, hogy könnyen integrálják a ChatGPT-t a saját alkalmazásaikba.


Összefoglalva, a ChatGPT egy kifejezetten jól képzett, emberi szintű beszélgető rendszer, amely kiválóan alkalmas a nyelvi feladatok megoldására. A lehetőségek száma végtelen, ami lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy kreatívan használják a technológiát a vállalataik növekedése érdekében.

11 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page